Met plezier muziek maken

muziekles logo

 

Voor iedereen die van muziek maken houdt!

gitaar   drums fade   piano fade

Gitaarles

Ieder instrument heeft een eigen rol bij het maken van muziek. De gitaar is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om jezelf of iemand anders te begeleiden. Samen liedjes zingen, meespelen met je favoriete band of artiest. Of misschien wel eigen nummers schrijven... het kan allemaal! En het is ook nog eens een instrument dat je makkelijk meeneemt. Bijvoorbeeld op vakantie, 's avonds gezellig bij een kampvuur... Of ben je misschien juist wel iemand die straks flitsende gitaarsolo's wil spelen in een superband?

Wat je uiteindelijke doel ook wordt, gitaar spelen is gewoon leuk! En dat zul je zelf al heel snel ontdekken als je er mee begint.

Bij Met plezier muziek maken ga je direct vanaf les één aan de slag met je gitaar. Je leert spelenderwijs je instrument kennen. Je krijgt ook een lesboek en handige tips en oefeningen op papier, maar de nadruk ligt vooral op de praktijk: spelen dus! En wil je zelf op een gegeven moment dat ene te gekke liedje kunnen spelen van je favoriete artiest... geen probleem, dan gaan we daar gewoon mee aan de slag!